Parkering og beliggenhet

Her finner du oss 

Kremmergaarden Senter
Rasmus Rønnebergs gate 6
6002 Ålesund 


Parkering

Senteret har tilknytning til parkeringshus fra Notenesgata med ca 300 parkeringsplasser. Pris pr time er kr. 29,- og kr. 290,- pr. døgn. Kjøretøyet registreres ved inn- og utkjøring av skiltgjennkjenning. Last ned appen EasyPark/FlexiPark for å unngå faktura i posten eller betal ved automat. 

Huset eies av Ålesund parkering, men driftes av Sunnmøre parkering. 

Åpningstider 2.underetasje
Mandag til søndag: hele døgnet

Åpningstider 1. underetasje
Mandag til søndag: hele døgnet

Kontakt Sunnmøre Parkering:
Lurer du på hvordan FlexiPark fungerer eller har andre spørsmål tilknyttet parkering, kan du ringe Sunnmøre parkering så hjelper de deg.

70 16 21 25
For mer info


Elbil 

Trenger du å lade elbilen? I parkeringshuset har du tilgang til 6 ladere.


Sykkelparkering 

Leter du etter en plass å sette fra deg sykkelen? På Joachim H. Rønnebergsplass finner du flere sykkelstativ.


Sykkelutleie 

Ønsker du å leie sykkel, kan du benytte lånekortet ditt hos biblioteket. De har utleie på 10 el-sykler, som du kan låne i en uke eller to. Aldersgrensen er 18 år og man må betale et depositum på 1000,-.


Gjestebrygge 

Ålesund Havnevesen har egen gjestehavn for lystbåter i Brosundet. Gjestehavnen ligger midt i Ålesund sentrum og her har en alle fasiliteter en lystbåt trenger for å få et vellykket opphold i havna.


Bobil

Kommer du til Ålesund med bobil har Ålesund parkering reservert 50 plasser for bobiler på Hjelsetgården i Sorenskriver Bullsgate. Plassene ligger ved sjøkanten med vakker havutsikt og gode fiskemuligheter - med gåavstand til sentrum og byfjellet. Vil du vite mer - klikk her.

Kollektivtransport 

Rutebilstasjonen er den største bussholdeplassen i sentrum for påstigende passasjerer. Kommer du innenfra, hopper du av ved Ålesund rådhus. Skal du utover, blir nærmeste bussholdeplass fra Apotekertorget. Tar du sjøveien går det hurtigbåter til Hareid og Nordøyane fra Skateflukaia. Skal du til Langevåg er kjappeste veien fra Ålesund rutebilstasjon hurtigbåtkai.

Få reiserute