Dette finner du i nærheten av senteret

Midt i byen finner du Ålesunds handlegate — inne. Med det eksotiske været vi har på Sunnmøre, fungerer Kremmergaarden som en overbygd gågate. Dette gjør oss til et pulserende sted. Vi har en fantastiske beliggenhet midt i sentrum, omgitt av teater, konsertscene og restauranter. Vår nærmeste nabo er rådhuset, og det er kort gangavstand til både hurtigbåt- og bussterminal. I vårt nye påbygg finner du flere tjenestetilbud som legesenter, tannlege og NAV.Legesenter, tannlegesenter og NAV 

Trenger du å komme i kontakt med tannlege, legesenter eller NAV?

NAV Ålesund (4. etasje) 55 55 33 33

Ålesund Kompetanseklinikk (5. etasje) 71 28 48 00

Legesenteret (2. etasje) 70 16 48 00

Disse kontorene har en egen inngang uavhengig av kjøpesenteret fra Notenesgata eller gjennom parkeringshuset.

Biblioteket

Vil du besøke biblioteket i Ålesund, har de egen inngang fra Joachim H. Rønnebergsplass.
Ålesund bibliotek tilbyr utlån av el-sykkel.
70 16 22 60

Se biblioteket sine nettsiderJugendstilsenteret & Kube

Jugendstilsenteret ligger i den gamle Apotekergaarden fra 1907, og er et spesialmuseum og nasjonalt kompetansesenter for jugendstilen. KUBE er kunstmuseet i Møre og Romsdal, og ligger i det gamle Norges Bank-bygget (1906) i Ålesund sentrum.

Se Jugendstilsenteret sine nettsiderArbeideren

Arbeideren brukes til ulike arrangementer som revyer, show, og konserter. Huset er også husvert for Barneteateret Vårt som øver og produserer flere forestillinger hvert år.

Se Arbeideren sine nettsiderTerminalen byscene

Terminalen Byscene fungerer både som en allsidig konsertscene og klubb. Terminalen har en publikumskapasitet på 630, og selve publikumsområdet tilpasses med sittegrupper, stoler og bord etter type arrangement og antall publikummere. Terminalen har alle serveringsrettigheter og to barer.

Se Terminalen sine nettsider