Vitusapotek

Ring Vitusapotek

Vitusapotek Kremmergaarden formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vi har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Ålesund i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk. Hos Vitusapotek Kremmergaarden vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.

VI tilbyr innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Kremmergaarden tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. Vitusapotek Kremmergaarden tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering. Bestill vaksinasjon på evaksine.no. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett. Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Kontakt oss:

70 12 21 13

Åpningstider

Man-Fre 09-18 
Lør 10-16

Besøk oss:

vitusapotek.no
Facebook
Instagram